Mundobasket 2023, Γερμανία-Σερβία: Εκατοντάδες Σέρβοι έξω από τη Stark Arena για τον τελικό

Γιάννης Σταυρουλάκης
stark_arena

bet365

Η Σερβία διεκδικεί την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου κόντρα στη Γερμανία και εκατοντάδες Σέρβοι παρακολουθούν τον τελικό του Mundobasket σε γιγαντοοθόνες έξω από τη Stark Arena.

Η Σερβία θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο Mundobasket 2023 και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο για τρίτη φορά μετά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας (σ.σ. 1998, 2002 οι άλλες δυο) κόντρα στη Γερμανία που άφησε εκτός τελικού την Team USA.

Το ημίχρονο στη Μανίλα έκλεισε στο 47-47 και εκατοντάδες Σέρβοι βρίσκονται έξω από τη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου, τη Stark Arena παρακολουθώντας τις προσπάθειες των παικτών του Σβέτισλαβ Πέσιτς απέναντι στους Γερμανούς.

Η Σερβία διεκδικεί την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά έπειτα από 21 χρόνια και την πρώτη θέση στην Ιντιανάπολις, έχοντας ξανά στην άκρη του πάγκου τον πολύπειρο Πέσιτς. Έτσι η Stark Arena, έδρα του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν στην EuroLeague 2023/24 αποτελεί το επίκεντρο για τους Σέρβους πίσω στο Βελιγράδι, κρατώντας σημαίες.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα