FIBA: Αγραβάνης ο «βασιλιάς» των παραθύρων! (vid)

FIBA: Αγραβάνης ο «βασιλιάς» των παραθύρων! (vid)

FIBA: Αγραβάνης ο «βασιλιάς» των παραθύρων! (vid)

bet365

Η FIBA με την ολοκλήρωση του... λειψού δευτέρου παραθύρου, προχώρησε στην καθιερωμένη ανασκόπηση και «έχρισε» τον Δημήτρη Αγραβάνη τον πολυτιμότερο παίκτη μετά τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Τουρκία.

Η Εθνική ομάδα κατόρθωσε να πετύχει το 2/2 απέναντι στην Τουρκία στο πλαίσιο του δευτέρου παραθύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν από την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος μάλιστα ευστόχησε σε κομβικά σουτ στο ματς της Κωνσταντινούπολης.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων, η FIBA έκανε ειδική... μνεία στον 27χρονο φόργουορντ του Προμηθέα χρίζοντάς τον MVP ως τον «Βασιλιά» της γαλανόλευκης!

Θυμίζουμε πως ο Αγραβάνης στο πρώτο παιχνίδι είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ στην ρεβάνς της Πόλης μέτρησε 22 πόντους με 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Δείτε το βίντεο της FIBA για τον Έλληνα φόργουορντ:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα