Sold out το Σερβία-Ελλάδα, τρέλα για τη... μάχη Γιάννη-Γιόκιτς

Newsroom
Sold out το Σερβία-Ελλάδα, τρέλα για τη... μάχη Γιάννη-Γιόκιτς

bet365

To ματς της Εθνικής με την Σερβία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου θα είναι sold out (25/8, 21:00), με τον κόσμο να μην κρατιέται για τη μάχη Αντετοκούνμπο κόντρα στον Γιόκιτς.

Ματσάρα θα απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί στην Belgrade Arena στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου, αφού η Εθνική μας θα κοντραριστεί με την Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2023. Μάλιστα η ομάδα του Πέσιτς... καίγεται για τη νίκη, αφού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στον όμιλο, αφού μετέφερε ρεκόρ 1-3 από την προηγούμενη φάση, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο 3-1.

Οι Σέρβοι περιμένουν με μεγάλη προσμονή την αναμέτρηση, κάτι που δείχνει και το sold out, αφού δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Φυσικά δεσπόζει η τιτανομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Νίκολα Γιόκιτς. Aπό τη μία ο Greek Freak έχει αναδειχθεί MVP του ΝΒΑ το 2019 και το 2020, ενώ το 2021 κατέκτησε τον τίτλο. Από την άλλη ο Joker έχει πάρει στα χέρια του το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της λίγκας τις δύο τελευταίες σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα