Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024, Video: «Ελλάς ολέ» και... ξέσπασμα με μπουγέλο στα αποδυτήρια της Εθνικής

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024, Video: «Ελλάς ολέ» και... ξέσπασμα με μπουγέλο στα αποδυτήρια της Εθνικής

Εθνική Πανηγυρισμοί

bet365

Η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες αλλά και το υπόλοιπο σταφ πανηγύρισαν έξαλλα αυτήν την επιτυχία στα αποδυτήρια, μετά το φινάλε του Προολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική πήρε την τεράστια πρόκριση που αναζητούσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά τη νίκη επί της Κροατίας, θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάτι που όπως ήταν φυσιολογικό, οδήγησε και στο... ξέσπασμα.

Πρώτα από όλα ήταν τα δάκρυα χαράς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά στη συνέχεια ήρθαν οι έντονοι πανηγυρισμοί. Με τον Βασίλη Σπανούλη να κρατάει την Ολυμπιακή δάδα και να δίνει το σύνθημα για να αρχίσει το... μπουγέλο στα αποδυτήρια. Και το «Ελλάς Ολέ» να ακουστεί από όλους τους παίκτες και το σταφ, με τον Greek Freak να το χαίρεται δίπλα στον αδερφό του Θανάση.

Φυσικά, όπως τόνισε ο προπονητής της Εθνικής αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, η δουλειά της ομάδας δεν τελειώνει, αφού ο στόχος είναι να κάνει ό,τι καλύτερο στο Παρίσι.

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Εθνικής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα