Μάικ Τζέιμς: Χάνει την προετοιμασία της Μονακό μετά από επέμβαση στη μέση

Μάικ Τζέιμς: Χάνει την προετοιμασία της Μονακό μετά από επέμβαση στη μέση

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς δε θα βρεθεί στο στάδιο προετοιμασίας της Μονακό, μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση, με τους Μονεγάσκους να διατηρούν ελπίδες πως θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το καλοκαίρι ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση για ένα ζήτημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στη μέση και έτσι θα χάσει το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Οι Μονεγάσκοι θα μεταφερθούν στην Ιταλία και το Μπόρμιο, για να χτίσουν την ομάδα της ερχόμενης σεζόν, χωρίς τον ηγέτη τους. Ο οποίος, όπως μεταφέρεται από τους Γάλλους, δε θα βρίσκεται με την ομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, όταν και αναμένεται να επιστρέψει για να μπει σταδιακά σε ρυθμούς.

Με τη Μονακό να ελπίζει πως θα τον έχει μαζί της, στην πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 3 Οκτωβρίου, δύο μήνες περίπου μετά την επέμβασή του. Ωστόσο ο ηγέτης αυτής της ομάδας, δε θα προλάβει τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Την περασμένη σεζόν στη EuroLeague, ο Μάικ Τζέιμς έκλεισε με 17.9 πόντους μέσο όρο, έχοντας 37.2% από το τρίποντο, 5.1 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.