Ντιλικινά: Ο Ματίας Λεσόρ του έδωσε συμβουλές ενόψει της παρουσίας του στην Παρτίζαν

Ντιλικινά: Ο Ματίας Λεσόρ του έδωσε συμβουλές ενόψει της παρουσίας του στην Παρτίζαν

Newsroom
Ντιλικινά
Ο Φρανκ Ντιλικινά μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στην Παρτίζαν και στάθηκε στις συμβουλές που του έδωσε ο Ματίας Λεσόρ.

Αν μη τι άλλο ο Ματίας Λεσόρ αγαπήθηκε όσο λίγοι στην Παρτίζαν. Οι φίλοι της ομάδας είχαν κάνει σύνθημα τ' όνομά του, με τον ίδιο να είχε συνδεθεί έντονα με τους Σέρβους πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τα πάντα στο Βελιγράδι και θέλησε να συμβουλέψει τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, Φρανκ Ντιλικινά, ο οποίος τη νέα σεζόν θα βρεθεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Μόλις έφτασα στο Βελιγράδι όλοι με ρωτούσαν για τον Ματίας Λεσόρ. Γνωρίζω πολυ καλά το πόσο σπουδαίος για την Παρτίζαν και τα όσα πρόσφερε στην ομάδα» είπε ο Ντιλικινά στην «Telesport» και συνέχισε: «Είναι μια απίστευτη και πετυχημένη ιστορία. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Ματίας και μου έδωσε συμβουλές πριν υπογράψω. Μου είπε όλα όσα έπρεπε να γνωρίζω. Τι ζητάει ο προπονητής, την ατμόσφαιρα που υπάρχει και πόσο υψηλός είναι ο ανταγωνισμός. Του είμαι ευγνώμων για τα όσα μου είπε».

Και κατέληξε: «Ελπίζω να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό. Θα δώσω τα πάντα γι' αυτήν την ομάδα. Θα είμαι αυτός που πρέπει να είμαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.