Γενς Λέμαν: Ξήλωσε με αλυσοπρίονο το γκαράζ γειτονά του επειδή του… έκοψε την θέα!

Newsroom
Γενς Λέμαν: Ξήλωσε με αλυσοπρίονο το γκαράζ γειτονά του επειδή του… έκοψε την θέα!

bet365

Ο Γενς Λέμαν προκάλεσε ζημιές χιλιάδων ευρώ στο σπίτι γείτονά του, με το επιχείρημα ότι οι εργασίες του, του είχαν κόψει τη θέα που είχε.

Ο πρώην Γερμανός τερματοφύλακας, Γενς Λέμαν, απασχόλησε και πάλι τα ΜΜΕ στην πατρίδα του για λάθος λόγους.

Πρώην διεθνής γκολκίπερ, σύμφωνα με την Bild είχε εδώ και καιρό έντονη διαμάχη με έναν γείτονά του και αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρώην τερματοφύλακας της Αρσεναλ είχε ενοχληθεί από τις εργασίες του γείτονά του στο γκαράζ που διέθετε, γιατί του είχε κόψει την θέα που είχε από την βίλα του.
Ο γείτονά του συνέχισε τις εργασίες κανονικά και ο Λέμαν αποφάσισε να διαλύσει το γκαράζ του!

Αφού προσπάθησε να καταστρέψει την κάμερα ασφαλείας ώστε να μην καταγραφεί η πράξη του (δεν το κατάφερε) πήρε το αλυσοπρίονο και άρχισε να καταστρέφει το γκαράζ του γείτονά του. Ο τελευταίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία, με τον Λέμαν μάλιστα να κατηγορείται ότι και στο παρελθόν του είχε προκαλέσει ζημιές 15.000 ευρώ στο γκαράζ του. Ο Λέμαν οδηγήθηκε στο τμήμα και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο πρώην γκολκίπερ έχει μείνει άνεργος από την περσινή σεζόν, όταν απομακρύνθηκε από την διοίκηση της Χέρτα εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου που είχε κάνει για τον Ντένις Αογκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα