Ολυμπιακός: Μετά τους Ιμπόρα και Κίνι προτεραιότητα για στόπερ αλλά και για τον Μάρκος Αντρέ

Ολυμπιακός: Μετά τους Ιμπόρα και Κίνι προτεραιότητα για στόπερ αλλά και για τον Μάρκος Αντρέ

Ο Ιμπόρα

bet365

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τα καλά στα μεταγραφικά και εκτός από την επικείμενη επισημοποίηση των deals με Ιμπόρα και Κίνι έχει και άλλες υποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία διαδικασία τελικής δρομολόγησης για τέσσερις μεταγραφές του στο σύνολο εκ των οποίων οι δύο αναμένεται να επισημοποιηθούν. Αυτές που θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένες μεταγραφές αλλά και σχεδόν δεδομένες είναι των Ιμπόρα και Κίνι, δηλαδή του έμπειρου Ισπανού χαφ και του πολύπειρου μπακ που παίζει και δεξιά και αριστερά. Δύο παίκτες που εκτός απροόπτου θα τους έχει στην Αυστρία ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μία μικρή λίστα με στόπερ από την οποία θα προκύψει τουλάχιστον ένας παίκτης, ήτοι μία νέα προσθήκη, ενώ στις προτεραιότητες αυτές της περιόδου είναι και ο φορ Μάρκος Αντρέ. Για να κλείσει δηλαδή και τυπικά ο Αντρέ. Ο Αντόνιο Κορδόν αυτές τις ημέρες λείπει στην Ισπανία και φυσικά το ζητούμενο είναι να κλείσει όλα τα deals που έχει στην ατζέντα του και με τις εξελίξεις να... τρέχουν για τα καλά.

Εφόσον όλα πάνε καλά έχουμε να κάνουμε δηλαδή με 4 κινήσεις στο σύνολο. Με 4 κινήσεις σε θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση ο Ολυμπιακός.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα