Copa Sudamericana: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Νιούελς και της Κορίνθιανς (vid)

nob-corinthians
Στιγμές τρόμου και σκηνές χάους διαδραματίστηκαν στο Νιούελς Ολντ Μπόις-Κορίνθιανς για το Copa Sudamericana, με σοβαρά επεισόδια να ξεσπούν στις εξέδρες του γηπέδου και οπαδούς να ποδοπατούνται.

Θλιβερές ήταν οι εικόνες στη ρεβάνς μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της Κορίνθιανς, για τη φάση των «16» του Copa Sudamericana, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στα οποία κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.

«Αρκετά» ήταν το μήνυμα που έπαιζε στα matrix του «Estadio Marcelo Bielsa» στο Ροσάριο της Αργεντινής, την ώρα που τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των Νιούελς και της Κορίνθιανς βρίσκονταν σε εξέλιξη. Ανατριχιαστικό είναι το video στο οποίο δεκάδες Αργεντίνοι οπαδοί ποδοπατήθηκαν όταν και επιχείρησαν να βγουν από την εξέδρα των οργανωμένων, μέσω μιας μικρής πόρτας.

Σε μια αναμέτρηση που λίγοι θα θυμούνται για το αγωνιστικό της κομμάτι, καθώς ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω ρίψης αντικειμένων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με εκείνους της Κορίνθιανς να κατηγορούν αυτούς των γηπεδούχων για ρατσιστικές επιθέσεις. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από παρέμβαση ποδοσφαιριστών της Νιούελς, ενώ και μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα του Γκαμπριέλ Χέιντσε να μένει εκτός διοργάνωσης σημειώθηκαν εντάσεις και εκτός γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα