Νεϊμάρ: Το μήνυμα συμπαράστασης από τους παίκτες και τον κόσμο της Αλ Χιλάλ!

Νεϊμάρ: Το μήνυμα συμπαράστασης από τους παίκτες και τον κόσμο της Αλ Χιλάλ!

neymar

bet365

Με την παρουσία δύο πανών και την ομάδα να κρατάει την εμφάνισή του στην καθιερωμένη φωτογράφιση, η Αλ Χιλάλ έδειξε τη στήριξή της προς τον Νεϊμάρ που υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου.

Με την παρουσία δύο πανών στην κερκίδα και την ομάδα να κρατάει την εμφάνισή του στην καθιερωμένη φωτογράφιση, η Αλ Χιλάλ έδειξε τη στήριξή της προς τον Νεϊμάρ που υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος super star υπέστη ρήξη τόσο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χάσει ακόμα και το Copa America του καλοκαιριού.

Έτσι, η Αλ Χιλάλ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της προς τον 31χρονο αστέρα, με το ανέβασμα δύο πανών στην κερκίδα τα οποία έγραφαν «γύρνα δριμύτερος» και τους συμπαίκτες του να κρατάνε τη φανέλα του, στην καθιερώμενη φωτογράφιση πριν τη σέντρα του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα