Νέοι Ολυμπιακού: Μεγάλη πρόκριση επί της Λέτσε με 1-3, επόμενος αντίπαλος η Γκαμπάλα

Νέοι Ολυμπιακού: Μεγάλη πρόκριση επί της Λέτσε με 1-3, επόμενος αντίπαλος η Γκαμπάλα

Οι Νέοι του Ολυμπιακού

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού με τους Κώστα και Χάρη Κωστούλα να βάζουν από 1 γκολ, πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της Λέτσε με 3-1, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού του Youth League και επόμενος αντίπαλός τους θα είναι η Γκαμπάλα.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν τον αγώνα στην Ιταλία με τον Σίνα κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Κώστα Κωστούλα, Κουτσίδη και Πρεκατέ και μπροστά τους στο κέντρο τους Αλαφάκη, Μπακούλα, Κουτσογούλα και Μουζακίτη. Πίσω από τον φορ Χάρη (Χαράλαμπο) Κωστούλα ήταν οι Πνευμονίδης και Παπακανέλλος.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μουζακίτης βρήκε δίχτυα μετά από εκτέλεση πέναλτι και ο Ολυμπιακός έκανε νωρίς το 0-1. Στο 19' ο Κώστας Κωστούλας σκόραρε με τη σειρά του για το 0-2. Η αντίδραση της Λέτσε ήρθε με τον φορ Χελμ και το γκολ του στο 60'.

Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε και άλλο τέρμα με τον Χάρη Κωστούλα στο 75' για το τελικό σκορ που ήταν το 1-3. Επόμενος αντίπαλος των Νέων του Ολυμπιακού θα είναι η Γκαμπάλα που νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Ακαδημία Πούσκας.

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν λοιπόν στην επόμενη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League. Ο Χάρης Κωστούλας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς εκείνος πήρε στο 6' το πέναλτι και στο 1-3 πέρασε δύο αντιπάλους από τα δεξιά και με άψογη εκτέλεση στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων «έγραψε» το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα. Η Γκαμπάλα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 8 Νοεμβρίου στο Αζερμπαϊτζάν.

Λέτσε (Φ. Κοπιτέλι): Λιάμπινεν, Άντο, Πασκαλάου, Βουλτουράρ, Μπουρνέτ (54′ Κοντόρ), Μπάξτερ (46′ Γκεγέ), Γκρόμεκ (82′ Περίτσι), Πάτσια, Αγκρίμι, Μινέρβα (72′ Ρούσο) και Χελμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Μουζακίτης (79′ Δάμα), Μπάκουλας (86′ Τανούλης), Πνευμονίδης (79′ Δρόσος), Παπακανέλλος (66′ Λιατσικούρας) και Χ. Κωστούλας (86′ Λίγδας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα