«Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Χάμες για αντικαταστάτη του Μπακασέτα»

«Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Χάμες για αντικαταστάτη του Μπακασέτα»

Newsroom
James Rodríguez

bet365

Την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες εξετάζει η Τράμπζονσπορ, θέλοντας να αντικαταστήσει τον Τάσο Μπακασέτα με τον Κολομβιανό άσο.

Τα τυπικά απομένουν για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Τάσο Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό την οποία σας αποκάλυψε το Gazzetta! Ο Έλληνας άσος έχει δώσει τα χέρια με τους «πράσινους» και τη Δευτέρα αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Την ίδια στιγμή η Τράμπζονσπορ έχει ξεκινήσει το «σαφάρι» της για την αντικατάσταση του αρχηγού της εθνικής Ελλάδος, με τα Μέσα της Τουρκίας να βάζουν στο... κόλπο τον Χάμες Ροντρίγκες. Όπως αναφέρει η «Fanatik», η ομάδα της Τραπεζούντας έχει «κυκλώσει» τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, θέλοντας να αντικαταστήσει τον «Μπάκα» με τον Κολομβιανό.

Ο Ροντρίκες ανήκει στη Σάο Πάολο από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025 με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα