Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ο Ζάετς επικράτησε του Τζούνιορ στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία της

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ο Ζάετς επικράτησε του Τζούνιορ στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία της

gettyimages-661015904_1

bet365

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, κέρδισε με ποσοστό 88.9% τον Ότο Μπάριτς Τζούνιορ στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, επικράτησε με ποσοστό 88.9% του Ότο Μπάριτς Τζούνιορ στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία της ευρωπαϊκής αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε καλή δουλειά. Οι οπαδοί είναι στο πλευρό μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον Μπάρισιτς και εύχομαι η διαδικασία να είναι δίκαιη όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής», δήλωσε αμέσως μετά ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Ο παράταξη του Ζάετς «Άνοιξη της Ντινάμο», εξέλεξε ήδη 25 μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Παράλληλα άφησε εκτός «μάχης» τον τρίτο υποψήφιο, Ότο Τζούνιορ.

Πλέον ο «Ζέκο» είναι ο μεγάλος αντίπαλος του 87χρονου, Μίρκο Μπάρισιτς, στις τελικές εκλογές που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα στις 11 Μαρτίου. Ο Μπάρισιτς βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του κροατικού συλλόγου από το 2000.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα