Τελικός Conference League: Ο Αποστολόπουλος που θα πάρει την ευκαιρία του μπαίνοντας αποστολή και η ανάλυση βίντεο

Ο Αποστολόπουλος

bet365

Ο αριστερός μπακ που πήρε συμμετοχές σε σπουδαία ματς φέτος από τον κόουτς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να βιώσει την πιο σημαντική εμπειρία της καριέρας του!

Ο κοκκινομάλης Σερραίος αμυντικός έζησε επί των ημερών του Μεντιλίμπαρ με διαφορά τις τοπ στιγμές της ποδοσφαιρικής του διαδρομής παίζοντας ως αλλαγή σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά και σε ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Απόστολος Αποστολόπουλος φαίνεται λοιπόν ότι θα είναι μέσα στους εκλεκτούς της ομάδας του Ολυμπιακού για τον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα το βράδυ της Τετάρτης στην OPAP Arena.

Πέραν του Αποστολόπουλου πάντως ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη κάνει φουλ ανάλυση μέσω βίντεο για τη Φιορεντίνα και τα ατού της αλλά και το που μπορεί να... χτυπήσουν οι παίκτες του. Ανάλυση βίντεο θα γίνει ξανά ενώ την Τρίτη η προπόνηση το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό της 29ης Μαϊου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα