Gazzetta Eurotrip #7: Ένα ατελείωτο φεστιβάλ μπίρας στη Fan Zone της Κολωνίας

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στην Κολωνία με την υποστήριξη της Novibet και έζησε τα ματς της Γερμανίας και της Σκωτίας στο Euro 2024.

Το ταξίδι του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Το γεγονός ότι έπαιζε η Γερμανία νωρίς με την Ουγγαρία σε συνδυασμό με την αναμέτρηση Σκωτία-Ελβετία, έκανε τη fan zone της πόλης αλλά και τους κεντρικούς δρόμους να είναι φίσκα από κόσμο. Ατελείωτα κασόνια μπύρας, ήχοι από γκάιντες και παιχνίδι με οπαδούς σε... ελληνικό φόντο.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet: Συνεχίζουμε το ασταμάτητο EUROTRIP μας με την υποστήριξη της @novibet.gr Αυτην τη φορά... χανόμαστε μεσα στη λαοθάλασσα της Κολωνίας για το Σκωτία - Ελβετία το οποίo συνέπεσε με το Γερμανία-Ουγγαρία. Αφθονη μπύρα, γκάιντες και παιχνίδι με... ελληνικό χρώμα. Τι λέτε; Είχαμε νικητή; Η απάντηση στο video! #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Το Euro δεν σταματά όπως και το Eurotrip του Gazzetta by Νοvibet. Mείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα