Gazzetta Eurotrip #9: Γίναμε κι εμείς τρικολόρ και φωνάξαμε «Allez le bleus»

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έζησε τα μεγάλα ματς της χθεσινής ημέρας του Euro 2024.

Το ταξίδι του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Βαφτήκαμε στα χρώματα της Γαλλίας και μας παρέσυραν οι Ουκρανοί με το πάθος τους Η βροχή έχει γίνει μόνιμος συνταξιδιώτης μας. Ωστόσο, βρεθήκαμε σε Ντίσελντορφ και Ντόρτμουντ και ζήσαμε από κοντά το πάθος των Ουκρανών που έφερε την ανατροπή επί της Σλοβακίας, ενώ στο Ολλανδία-Γαλλία, γίναμε και εμείς τρικολόρ και φωνάξαμε «Allez le bleus» - ακόμα και αν δεν πανηγυρίσαμε στο τέλος.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματα με την υποστηριξη της @novibet.gr 🇸🇰 Σλοβακία 🆚 Ουκρανία 🇺🇦 και 🇳🇱 Ολλανδία 🆚 Γαλλία 🇫🇷 Για ακόμα μία μέρα, η βροχή και το μουντό τοπίο προσπάθησαν να σβήσουν το γιορτινό κλίμα στους δρόμους του Ντίσελντορφ και του Ντόρτμουντ. Ωστόσο, εμείς βρεθήκαμε και στις δύο πόλεις και ζήσαμε την αγωνία των τεσσάρων χωρών, ενώ βαφτήκαμε και στα χρώματα της Γαλλίας... #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Οι ρυθμοί του Euro σε κάνουν να νιώθεις νικητής ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Αdvertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα