EURO 2024: Αλβανοί ζητούν νίκη και... αναγνώριση ανεξαρτησίας του Κοσόβου (pic)

Αλβανία

bet365

Αλβανοί οπαδοί με το βλέμμα στα... νοκ άουτ του EURO, αλλά και στην ανεξαρτησία του Κοσόβου ζήτησαν με πανό δυο μεγάλες χάρες από την Ισπανία.

Η Αλβανία θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ισπανία των πολλών αλλαγών για να μείνει ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ άουτ του EURO. Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί θα σταθούν στο πλευρό των «Κόκκινων» ελπίζοντας πως θα τους σπρώξουν στη μεγάλη επιτυχία.

Δυο Αλβανοί φίλαθλοι ανάρτησαν πανό στο «Düsseldorf Arena» ζητώντας δυο χάρες από τους Ίβηρες, με τη μια να αφορά το Κόσοβο «Ισπανία, σε αγαπάμε, αλλά χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Ισπανία, σε παρακαλώ αναγνώρισε την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Δεν θα χάσετε τίποτα, αντίθετα, θα έχετε τον σεβασμό ως αληθινός φίλος» αναφέρει το πανό.

Θυμίζουμε, πως η Ισπανία δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Κοσόβου. Μάλιστα, όταν αναφέρει το όνομα του, πάντα χρησιμοποιεί αστερίσκο υποδηλώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι «αυτός ο χαρακτηρισμός δεν προδικάζει το καθεστώς του Κοσόβου».

πανο

Πηγή: PANORAMASPORT.AL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα