Gazzetta Eurotrip #13: Στην «ξενέρα» των Άγγλων και στην ιστορική στιγμή της «ελληνικής» Σλοβενίας

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έζησε τα μεγάλα ματς της χθεσινής ημέρας στο Euro 2024.

Το ταξίδι του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Επιστροφή στην Κολωνία για το Αγγλια-Σλοβενία.

Ζήσαμε από κοντά την «ξενέρα» των λιονταριών που για ακόμα μια φορά δεν «δάγκωσαν» και χαρήκαμε με την ιστορική πρόκριση της Σλοβενίας των Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν και Κούρτιτς.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr 📍 Κολωνία Επιστροφή στην Κολωνία για να μας που οι Άγγλοι 5 Έλληνες που έπαιξαν στην Premier League και να πάρουν δώρο μία φανέλα της Novibet! Και εδώ, σε αντίθεση με τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ, βρήκαμε παιχταράδες! Εσάς ποιοι πρώτοι 5 σας έρχονται στο μυαλό; Γράψτε μας παρακάτω στα σχόλια #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα