ΠΑΟΚ: Δύο φιλικά την ίδια μέρα, με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φιτέσε!

ΠΑΟΚ: Δύο φιλικά την ίδια μέρα, με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φιτέσε!

Ο Τόμας Μουργκ με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τη Φιτέσε το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου (13/7-20:00), ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα στις 15.00 θα παίξουν με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα κλείσει με δύο «back to back» φιλικά παιχνίδια το ερχόμενο Σάββατο (13/7) προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δώσει γεμάτα 90λεπτα στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα παίξουν με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στο προπονητικό κέντρο του Χορστ και το απόγευμα στις 20:00 θα αντιμετωπίσουν τη Φιτέσε στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας, που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Άρνεμ.

Την Τετάρτη (10/7) οι «ασπρόμαυροι» παίζουν στις 19:00 με την Γκενκ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα