Εθνική Νέων: Ο Εθνικός Κεραμιδίου επιβεβαίωσε ότι ο Μόρας αναλαμβάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της U19

Εθνική Νέων: Ο Εθνικός Κεραμιδίου επιβεβαίωσε ότι ο Μόρας αναλαμβάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της U19

Ο Μόρας

bet365

Η ομάδα του Εθνικού Κεραμιδίου επιβεβαίωσε με την ανακοίνωσή της ότι ο Βαγγέλης Μόρας θα βρεθεί στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, κάτι που είχε διαρρεύσει προ ημερών.

Η πληροφορία για τον Μόρα και την Εθνική Νέων προϋπήρχε αλλά ουσιαστικά ο Εθνικός Κεραμιδίου την επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Facebook του. Ειδικότερα ο σύλλογος όπου βρισκόταν ο Βαγγέλης Μόρας επισήμανε τα εξής:

Η είδηση της συμφωνίας του Βαγγέλη Μόρα με την Εθνική Ομάδα Νέων της χώρας μας, της οποίας μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, τιμά απεριόριστα τον σύλλογό μας και μας γεμίζει χαρά που ο δικός μας προπονητής, ο δικός μας άνθρωπος, επιλέχθηκε για την πολύ σημαντική και άκρως τιμητική θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της ομάδας U19.

Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Βαγγέλη Μόρα, τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το εθνόσημο στο στήθος.

Η πόρτα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα παραμείνει ανοικτή για τον τεχνικό που πρωταγωνίστησε στην σπουδαιότερη επιτυχία της ιστορίας του συλλόγου μας μέχρι σήμερα με την κατάκτηση του ντάμπλ, έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα ιστορίας σαν ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να γράφει πλέον και τη νέα, αυτή την φορά σαν προπονητής!


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα