Ολυμπιακός: Οι δυο δρόμοι του Φορτούνη πριν από την κρίσιμη απόφαση

Ολυμπιακός: Οι δυο δρόμοι του Φορτούνη πριν από την κρίσιμη απόφαση

Ολυμπιακός: Οι δυο δρόμοι του Φορτούνη πριν από την κρίσιμη απόφαση

bet365

Απόφαση καρδιάς ή απόφαση για το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο; Ο Κώστας Φορτούνης είναι σε ένα κρίσιμο για αυτόν σταυροδρόμι σε επίπεδο απόφασης. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει αποδείξει πολλές φορές το πόσο αγαπά τον Ολυμπιακό. Το έχει αποδείξει όταν ανανέωνε δεχόμενος μείωση των αποδοχών του. Το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια με τα συν του και τα πλην του, όπως συν και πλην έχουμε όλοι μας.

Έχει φτάσει η στιγμή όπου καλείται να αποφασίσει το ποιόν δρόμο θα πάρει. Θα είναι καθαρά μία απόφαση καρδιάς για να μείνει οριστικά - για άλλη μία φορά - στον Ολυμπιακό; Ή θα είναι μία απόφαση στη λογική του καλύτερου δυνατού τελευταίου συμβολαίου στην καριέρα του έχοντας πια φτιάξει την οικογένειά του και έχοντας να σκεφτεί και αυτήν και φυσικά και τα παιδιά του;

Δεν θα είναι μία εύκολη απόφαση. Καθόλου εύκολη. Αίσθησή μου είναι πώς θα προσπαθήσει να ισορροπήσει αυτά τα 2 στοιχεία. Να έχει και συναίσθημα η απόφασή του αλλά να βασιστεί και σε μία λογική ανταμοιβής έπειτα από τη σεζόν την οποία έκανε.

Η δυνατή εικόνα με το κλάμα ενός αρχηγού τη χρονιά του ευρωπαϊκού τροπαίου

Ο Κώστας είναι ξεκάθαρα παιδί του Ολυμπιακού. Ξεκάθαρα παιδί των Ακαδημιών του και της ομάδας αυτής. Αξιώθηκε να ζήσει μία κορυφαία στιγμή ως αρχηγός των Πειραιωτών με την κατάκτηση του Conference League.

Ένιωσε την περηφάνεια και τη συγκίνηση. Έκλαψε και λύγισε και για την αξία της στιγμής αλλά και σκεπτόμενός όσα είχε ζήσει και τον έφεραν στο σήμερα. Ήταν μία εικόνα που είχε να πει πολλά για εκείνον και την πορεία του.

Σε αυτή τη σπουδαία από ευρωπαϊκής πλευράς σεζόν. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν μέσα στους πρωταγωνιστές και επιβραβεύτηκε έστω στα 31 του χρόνια για την ποδοσφαιρική του ποιότητα. Για το πολύ μεγάλο ταλέντο του.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Φορτούνη. Αλλά και ο Κώστας σε όποια απόφαση θα πάρει στο τέλος θα έχει στο μυαλό του - και - τον πειραϊκό σύλλογο.

Το ξανατονίζουμε. Δεν θα είναι εύκολη απόφαση. Η απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική ήταν πολύ πιο εύκολη. Όμως από την άλλη δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η στιγμή. Η στιγμή που θα καταλήξει στην απόφασή του. Το βέβαιο είναι πώς ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη χρονιά αλλά ούτε και τη συνεισφορά του Φορτούνη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.