Gazzetta Eurotrip #19: Βρεθήκαμε στο Ντίσελντορφ για το Γαλλία-Βέλγιο

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έζησε από κοντά τα μεγάλα ματς της χθεσινής ημέρας.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Η ομάδα χωρίστηκε ξανά. Άλλοι για Ντίσελντορφ τράβηξαν και είδαν Γάλλους και Βέλγους, με τους μπλε να χαμογελούν στο τέλος. Και άλλοι για Φρανκφούρτη που είδαν Πορτογάλους και Σλοβένους με το αμόκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος γεύτηκε στην αρχή την πίκρα και μετά τη χαρά.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @Novibet Γαλλία-Βέλγιο στο Ντίσελντορφ με τους μπλε να πανηγυρίζουν στο τέλος σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες Ρωτήσαμε τον κόσμο την άποψη του. Και μπορεί οι Βέλγοι να ήταν πιο ενθουσιώδεις, αλλά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι συμπατριώτες του Εμπαπέ. #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα