ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κωνσταντέλιας, σκέψεις για να παίξει με Γκενκ (vid)

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κωνσταντέλιας, σκέψεις για να παίξει με Γκενκ (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μπήκε στο οικογενειακό «διπλό» της απογευματινής προπόνησης στο Χορστ και ανεβάζει ρυθμούς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Από το πρωί της Τρίτης (8/7) ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει πίσω το μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός προπονήσεων.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο «Ντέλιας» μπήκε στο οικογενειακό «διπλό» της απογευματινής προπόνησης και από την κατάσταση του στην αυριανή προπόνηση θα εξαρτηθεί για το αν θα παίξει ή όχι στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (10/7 – 19:00) κόντρα στην Γκενκ, που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» στο Χορστ.

Αντίθετα στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, λόγω του διαστρέμματος που αποκόμισε από το φιλικό με την Χιμπέρνιαν.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός θα προφυλαχθεί και θα φανεί αύριο αν θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό με την Γκενκ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (8/7) ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτιαξε δύο ενδεκάδες για το οικογενειακό «διπλό».

Η πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι, ¨Εκονγκ, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ότο, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Η δεύτερη ενδεκάδα: Τσιφτσής, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σάστρε, Οζντόεφ, Καμαρά, Σμυρλής, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα