Σούπερ «ντέρμπι» και κορυφαίες επιλογές για μια θέση στον ημιτελικό!

Newsroom
Μπαπέ
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο θα ζήσουν οι φίλοι της «στρογγυλής Θεάς» την Παρασκευή με τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «8» του Euro 2024.

Στην Στουτγκάρδη (19:00) Ισπανία και Γερμανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση σ’ ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και τελικός της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί μετρούν μόνο νίκες (4/4) στο Euro και στη φάση των «16» ξεπέρασαν με άνεση (4-1) το εμπόδιο της Γεωργίας. Μάλιστα, με 4 διαφορετικούς σκόρερ αποτύπωσαν πάνω στο τερέν το επιθετικό τους ταλέντο. Η Γερμανία έχει σκοράρει 10 γκολ σε 4 παιχνίδια στο Euro και διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση. Περιμένουμε ότι τα επιθετικό όπλα των ομάδων θα πρωταγωνιστήσουν. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1 σε απόδοση 2.50, ενώ το Goal/Goal το βρίσκουμε στο 1.75.

Η Γερμανία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στους «16» απέκλεισε την Δανία (2-0) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουσιάλα. Ο μεσοεπιθετικός των «πάντσερ» μετράει 3 γκολ στο Euro, είναι κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Anytime σκόρερ Μουσιάλα σε απόδοση 4.00!

Τρεις ώρες αργότερα (22:00) Πορτογαλία και Γαλλία, στο Αμβούργο, σκέφτονται μόνο την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro και το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Μπαπέ και Ρονόλντο κόβει την ανάσα.

Οι Πορτογάλοι πέρασαν δια πυρός και σιδήρου το εμπόδιο της Σλοβενίας στα πέναλτι και στην κανονική διάρκεια κόλλησαν στο 0-0. Ο Ρονάλντο λίγο έλλειψε να γίνει μοιραίος με το χαμένο πέναλτι στην παράταση. Η Γαλλία στους «16» απέκλεισε το Βέλγιο με αυτογκόλ του Φερτόγκεν στο φινάλε της αναμέτρησης, ενώ στα 3 από τα 4 παιχνίδια στο Euro ήταν στο 0-0 στο ημίχρονο. Η εικόνα των δύο ομάδων «φωτογραφίζει» κλειστό παιχνίδι. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.95, ενώ το ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι το βρίσκουμε στο 4.65.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει στοιχημα στο euro, ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα