Παπαδόπουλος: «Όλοι οι καλοί χωράνε στον Άρη»

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι καλοί χωράνε στον Άρη»

Newsroom
ΑΡΗΣ
Δηλώσεις σε γνωστό ραδιοφωνικό μέσο παραχώρησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κωστής Παπαδόπουλος λέγοντας πως «όλοι οι καλοί χωράνε», αναφερόμενος σε Κβιλιτάια και Κοκόριν.

Καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/7) ο Κωστής Παπαδόπουλος. Ο υπεύθυνος Τύπου του Άρη Λεμεσού μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και την ενίσχυσή της.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε σχετική ερώτηση για την κοινή παρουσία Κβιλιτάια και Κοκόριν στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία:

«Η ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο και μετά θα ταξιδέψει στην Αυστρία. Η προετοιμασία πάει μια χαρά, είναι ιδανικές οι καιρικές συνθήκες, ενώ και οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές».

Αν θα χωρούν Κβιλιτάια και Κακόριν:

«Δεν έχει δείξει ακόμη ο προπονητής. Όλοι οι καλοί χωράνε. Από τη στιγμή που είναι μια μεγάλη διοργάνωση το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε βάθος. Ο Κβιλιτάια είναι διαφορετικός παίκτης, δίνει άλλα πράγματα από αυτά που έχουμε».

Για την ενίσχυση:

«Θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό, όμως είπαμε πως δεν θα κάνουμε πολλές κινήσεις. Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στους παίκτες. Επειδή δεν τα καταφέραμε πέρσι, δεν σημαίνει πως θα ξηλώσουμε την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα