Gazzetta Eurotrip #22: Bάλαμε το πιο απαιτητικό challenge σε ανυποψίαστους περαστικούς

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έπαιξε μπάλα με ανυποψίαστους περαστικούς στην πόλη του Αμβούργου.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται... και φύγαμε για προημιτελικά με challenge! Η ομάδα του Gazzetta δεν παίρνει ρεπό στη Γερμανία και ετοιμάζεται για το μεγάλο προημιτελικό του Αμβούργου, ανάμεσα στη Γαλλία και την Πορτογαλία, με ένα μεγάλο και απαιτητικό challenge σε ανυποψίαστους περαστικούς.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Μπορεί χθες να μην είχε παιχνίδια αλλά η ομάδα του Gazzetta δεν πήρε ρεπό και ετοιμάζεται για τα προημιτελικά του Euro 2024 με ένα μεγάλο challenge. Πάμε να δούμε ποιος τα κατάφερε... #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα