Μαγική δυάδα για μια θέση στον ημιτελικό με απόδοση 20!

Newsroom
Xάκπο
Με δύο αναμετρήσεις «φωτιά» ολοκληρώνεται το Σάββατο η προημιτελική φάση του Euro 2024!

Στο Ντίσελντορφ (19:00), Αγγλία και Ελβετία διεκδικούν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα «λιοντάρια» είναι φαβορί, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Ελβετούς, οι οποίοι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι παίχτες του Μουράτ Γιακίν παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και στους «16» απέκλεισαν (2-0) την μέχρι πρότινος Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία. Μάλιστα, οι Ελβετοί στο φετινό Euro έχουν σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια και στον όμιλο δυσκόλεψαν αφάνταστα και την οικοδέσποινα (1-1) Γερμανία. Απόδοση 2.50 να σκοράρει πρώτη η Ελβετία στον προημιτελικό με την Αγγλία.

Με δεδομένο ότι οι Άγγλοι στο φετινό Euro δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα και γλίτωσαν στο παρά πέντε τον αποκλεισμό από την Σλοβακία περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι από τους παίχτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.92.

Τρεις ώρες αργότερα (22:00), στο Βερολίνο Ολλανδία και Τουρκία θα «μονομαχήσουν» στον άλλο προημιτελικό για να μείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση της κούπας.
Οι «Οράνιε» στους «16» διέλυσαν 3-0 την Ρουμανία και έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν στην επίθεση. Ο Χάκπο μετράει 3 γκολ και ο Μάλεν δύο τέρματα στη διοργάνωση. Αμφότεροι απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των Τούρκων. Anytime σκόρερ Χάκπο σε απόδοση 2.50.

Οι Τούρκοι είναι ισχυρό αουτσάιντερ και όπως έκαναν με την Αυστρία στους «16» έτσι και τώρα θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Η ομάδα του Βιντσένσο Μοντέλα δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της και με την επιστροφή του Τσαλχάνογλου θα είναι σαφώς πιο επικίνδυνη στην επίθεση. Απόδοση 1.84 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει στοιχημα στο euro, , ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα