Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 23η: Αμβούργο, Ζανκτ Πάουλι και «θα μπορέσει ο Μπαπέ να ξεπεράσει τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης;» (vid)

icv
Ημέρα 23η. Το πρόγραμμα είχε... Αμβούργο. Βόλτα στις μπουτίκ των δύο ομάδων της πόλης, κουίζ σε Γάλλους και Πορτογάλους και μετά... γήπεδο!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Η 5η Ιουλίου ξημέρωσε και μαζί μ' αυτήν ήρθε κι η προημιτελική φάση του Euro 2024. Η αποστολή του Gazzetta στη Γερμανία, βρέθηκε στο Volksparkstadion για το Πορτογαλία-Γαλλία. Κανένα ταξί δεν μας έκανε την... τιμή να μας πάρει κούρσα. Ετσι, παίζοντας με το χρόνο, πήραμε με τον Βασίλη Τεμπέλη το τρένο. Εκεί, είδαμε και ακούσαμε σ' όλη τη διαδρομή Γάλλους να τραγουδούν και να δίνουν άρωμα... Euro, πειράζοντας έναν Πορτογάλο στον οποίο τραγουδούσαν «Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο».

Αφού είδαμε τους Πορτογάλους να κάνουν και πάλι χαμό για την αποστολή της εθνικής τους και τον Ρονάλντο φυσικά, ήμασταν παρόντες στην άφιξη της Χεορχίνα και του γιου του σούπερ σταρ της παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη στο γήπεδο.

δ

Αγωνιστικά, ζήσαμε από κοντά τη μάχη CR7 ή Μπαπέ. Ο Πορτογάλος έζησε τελικά τα τελευταία του λεπτά στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πριν απ' αυτό όμως, βρεθήκαμε στη μπουτίκ του Αμβούργου κι η αλήθεια είναι ότι δεν μας εντυπωσίασε η ευγένεια των ανθρώπων για κάποια πράγματα που ρωτήσαμε. Στη συνέχεια, το... μενού είχε άλλη μία επίσκεψη: Στο γήπεδο της Ζανκτ Πάουλι, ομάδα με την οποία ο Μανώλης Σάλιακας πανηγύρισε την άνοδο στη Bundesliga φέτος. Εντυπωσιακό το εσωτερικό του γηπέδου. Ιδιαίτερη η αίσθηση να βρίσκεται έξω από το γήπεδο της ομάδας όπου «ο πολιτισμός είναι πάνω από το κέρδος», όπως αναγράφεται έξω από το γήπεδο. Μια ομάδα που υμνεί την ελευθερία, την ισότητα.

κο

Ο καιρός δεν είχε αποφασίσει αν θα είναι... φιλικός ή εχθρικός. Μας πήγαινε από ψιλόβροχο σε ήλιο και το αντίθετο. Όποτε μπορούσαμε... χυνόμασταν στους δρόμους για να ρωτήσουμε Γάλλους και Πορτογάλους «ο Μπαπέ θα ξεπεράσει στη Ρεάλ Μαδρίτης όσα έκανε ο Ρονάλντο εκεί;».

Πήραμε πολλές και διαφορετικές απαντήσεις κι η Αλεξάνδρα Οικονόμου φροντίζει να σας τις παρουσιάσει στο παρακάτω βίντεο που με τόση... μαεστρία έχει μοντάρει - για ακόμα μια φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα