Gazzetta Eurotrip #23: Οι φίλαθλοι απαντούν στο δίλημμα «Ρονάλντο ή Μπαπέ»

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έβαλε το πιο δύσκολο δίλημμα στους οπαδούς της Γαλλίας και της Πορτογαλίας.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μπήκαμε στα προημιτελικά και ζήσαμε από κοντά έναν πρώιμο τελικό, όπως ήταν αυτός της Πορτογαλίας με την Γαλλία, εκεί όπου οι "πετεινοί" πήραν την πρόκρισή στα πέναλτι. Φυσικά, βάλαμε την.... πινελιά μας θέτοντας στον κόσμο το ερώτημα: «Θα μπορέσει ο Μπαπέ να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης;».

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξίδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Τα προημιτελικά άρχισαν με 2 πολύ δυνατά παιχνίδια. Παρευρεθήκαμε στο Πορτογαλία - Γαλλία και θέσαμε το εξής ερώτημα: Μπαπέ ή Ρονάλντο; Θα μπορέσει ο Μπαπέ να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης; Γράψτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε ⬇️ #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα