Εθνική Γυναικών: Πέρασε για πρώτη φορά σε playoffs EURO

Εθνική Γυναικών: Πέρασε για πρώτη φορά σε playoffs EURO

Newsroom
ethniki

bet365

Μεγάλη στιγμή για την Εθνική Ελλάδας Γυναικών, αφού για πρώτη φορά εξασφάλισε τη συμμετοχή της σε playoffs μεγάλης διοργάνωσης.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Ανδόρρα για την 5η αγωνιστική του Nations League και με την ευρεία της νίκη με 6-0, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου, πανηγύρισε τη συμμετοχή της στα playoffs του EURO 2025.

Αυτή θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε playoffs μεγάλης διοργάνωσης, δηλαδή EURO ή Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς θα συνεχίσει την πορεία της στα playoffs του EURO 2025.

Την ικανοποίησή τους για την νέα επιτυχία της Εθνικής, εκδήλωσαν ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, και η αρχηγός, Ελένη Κακαμπούκη.

«Ο ένας εκ των δύο στόχων που είχαμε θέσει έχει επιτευχθεί και απομένει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο»

«Ο ένας εκ των δύο στόχων που είχαμε θέσει έχει επιτευχθεί και απομένει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και η άνοδος, όχι γιατί πρέπει αλλά επειδή το αξίζει η ομάδα μας. Είναι ένα βήμα μπροστά για το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα, στην πορεία της συνολικής ανάπτυξής του, αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται και η ανάγκη-υποχρέωση για όλους μας να προχωρήσουμε ακόμη παραπέρα. Με ταπεινότητα, εργατικότητα, πειθαρχία και με τη συνεργασία όλων των ανθρώπων που δουλεύουν για το καλό του ποδοσφαίρου γυναικών στη χώρα μας, θα έρθουν μεγαλύτερες διακρίσεις», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.

«Αποδίδουν οι προσπάθειες οι δικές μας, αλλά και της Ομοσπονδίας»

«Δεν χρειάζεται καν να πω πόσο χαρούμενες είμαστε, που πετύχαμε για πρώτη φορά κάτι που άλλες εποχές έμοιαζε με όνειρο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες, σε αυτές που είναι εδώ και σε εκείνες που δεν είναι, αλλά έχουν προσφέρει παλαιότερα στην Εθνική Ομάδα. Αποδίδουν οι προσπάθειες οι δικές μας, αλλά και της Ομοσπονδίας, η οποία στηρίζει έμπρακτα το τελευταίο διάστημα τις Εθνικές Ομάδες Γυναικών και γενικότερα το γυναικείο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με εντατική δουλειά και σύνεση, γιατί θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, τη League B. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και ειδικά τον κόσμο του Ηρακλείου για τη ζεστή συμπαράσταση», δήλωσε με τη σειρά της η αρχηγός της Εθνικής, Ελένη Κακαμπούκη.

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα