Σπόρτινγκ, μεταγραφές: Τα «λιοντάρια» προχωρούν στο plan B αν δεν πάρουν τον Ιωαννίδη

Vitor Roque

bet365

Παρότι οι Πορτογάλοι εξακολουθούν να τονίζουν ότι η Σπόρτινγκ πιέζει για τον Φώτη Ιωαννίδη, σύμφωνα με τους Ισπανούς τα «λιοντάρια» προχωρούν την υπόθεση της απόκτησης του σέντερ φορ και βρίσκονται πολύ κοντά στον Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα.

Φαίνεται πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνειδητοποιεί πως η απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παρότι στην Πορτογαλία εξακολουθούν να επιμένουν και να τονίζουν ότι τα «λιοντάρια» πιέζουν για την απόκτηση του Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού, οι Ισπανοί φέρνουν διαφορετικά δεδομένα.

Πάντως σύμφωνα με την «Abola» η Σπόρτινγκ συνεχίζει να πιστεύει στην απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποτελεί πρώτος στόχος ιεραρχικά για τον Αμορίμ και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα είναι πιθανό οι Πορτογάλοι να βελτιώσουν λίγο ακόμη την τελευταία προσφορά τους στον Παναθηναϊκό, πηγαίνοντας από τα 20+3 στα 20+5 εκατ. ευρώ προκειμένου να πιέσουν ακόμα περισσότερο, έχοντας πάντα ως συμμαχό τους, τουλάχιστον κατά δικά τους γραφόμενα, τον ποδοσφαιριστή που θέλει να πάει στην Λισαβώνα.

Σύμφωνα ωστόσο με το ισπανικό με το «Relevo» η Σπόρτινγκ έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση του Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει ο Ματέο Μορέτο, η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους «μπλαουγκράνα» για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ και μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου για την επίτευξη της συμφωνίας.

Ένα deal το οποίο αναμένεται να αγγίξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Σπόρτινγκ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, με το ποσό να φτάνει περίπου στα 30 μαζί με τα μπόνους. Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα η πώληση του Ρόκε θεωρείται ένα από τα βασικά ζητήματα του Αυγούστου, καθώς ο νεαρός φορ δεν υπολογίζεται από τον Φλικ και μάλιστα δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της La Liga.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα