Νόιερ: Αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας μετά από 15 χρόνια

Νόιερ: Αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας μετά από 15 χρόνια

Newsroom
Νόιερ: Αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας μετά από 15 χρόνια

bet365

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας ανακοίνωσε ο Μάνουελ Νόιερ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, βάζοντας τέλος στο κεφάλαιο «εθνική» μετά από 15 χρόνια.

Ο Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα... γάντια του, τουλάχιστον όσον αφορά την εθνική ομάδα. Στα 38 του πλέον, ο Γερμανός τερματοφύλακας έβαλε τέλος σε μία μεγάλη καριέρα με την εθνική Γερμανίας, η οποία ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε αισίως με την παρουσία του στο EURO 2024.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο «Κέρβερος» της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2009 που έκανε το ντεμπούτο του, υπερασπίζοντας την εστία της Γερμανίας σε κάθε μεγάλη διοργάνωση έκτοτε, μετρώντας συνολικά 124 διεθνείς συμμετοχές. Η απόφασή του, όπως έγραψε και ο ίδιος στην ανάρτησή του, μόνο εύκολη δεν ήταν, όμως κάπου εδώ ο κύκλος του στην εθνική κλείνει οριστικά, όπως έγινε και στην περίπτωση του Τόνι Κρόος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα