Το Gazzetta στη Λανς: Η πρώτη του Πελίστρι με τα «πράσινα» και το καθιερωμένο... φατούρο (vid)

Το Gazzetta στη Λανς: Η πρώτη του Πελίστρι με τα «πράσινα» και το καθιερωμένο... φατούρο (vid)

Ελλάδα

bet365

Ο Φακούντο Πελίστρι βρίσκεται στη Γαλλία με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού και έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Η... βόμβα που ακούει στο όνομα του Φακούντο Πελίστρι ενεργοποιήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έβγαλε ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία του για να προσθέσει στο δυναμικό του στον 22χρονο εξτρέμ.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή που βρίσκεται στη Γαλλία (κάτι που παραδέχθηκε και ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου) για το παιχνίδι του Conference League κόντρα στη Λανς και στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, εμφανίστηκε στο γήπεδο με τα προπονητικά του «τριφυλλιού».

Δείτε την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα μέσα από το βίντεο του Gazzetta:

Βέβαια ακολούθησε το καθιερωμένο... καλωσόρισμα με το «φατούρο» από τους συμπαίκτες του πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Λανς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα