Μαρτίνες: Επανέλαβε τον πανηγυρισμό του Μουντιάλ στο Κατάρ, αυτή τη φορά με αντίγραφο του Copa America

Μαρτίνες: Επανέλαβε τον πανηγυρισμό του Μουντιάλ στο Κατάρ, αυτή τη φορά με αντίγραφο του Copa America

Newsroom
emiliano_martinez

bet365

Τον «διάσημο» πανηγυρισμό που έκανε μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από την Αργεντινή επανέλαβε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, αυτή τη φορά με το τρόπαιο του Copa America.

Μνήμες Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ επανήλθαν κατά την πρώτη διακοπή των εθνικών ομάδων, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να βρίσκεται για άλλη μία φορά στο... προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη νίκη της Αργεντινής επί του Περού τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/09, 3-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, οι παίκτες της Αλμπισελέστε έκαναν τον γύρο του γηπέδου με το αντίγραφο του τροπαίου του Copa America, το οποίο κατέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Εκεί, ο Μαρτίνες βρήκε την ευκαιρία για να επαναλάβει τον πανηγυρισμό που έκανε όταν παρέλαβε το «Χρυσό Γάντι» μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ο οποίος είχε προκαλέσει... αντιδράσεις.

Πάντως, για ακόμη μία φορά, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του φάνηκαν να το διασκεδάζουν, με το κοινό να μπαίνει επίσης στο κόλπο. Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επανέλαβε την κίνηση που έκανε σχεδόν προ διετίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα