Σούπερ Γιαμάλ, γκολ και θέαμα σε τρελή Champions* τριάδα!

Newsroom
Σούπερ Γιαμάλ, γκολ και θέαμα σε τρελή Champions* τριάδα!
Ολοκληρώνεται την Πέμπτη η 1η αγωνιστική του ανανεωμένου Champions League. Το συμπέρασμα από τις δύο προηγούμενες ημέρες είναι ότι η τοποθέτηση των 36 ομάδων στη League Phase δεν αφήνει περιθώρια για λάθη από τις θεωρητικά ισχυρές ομάδες.

Η Άρσεναλ έχει δύσκολη αποστολή στο Μπέργκαμο απέναντι στην κάτοχο του περυσινού Europa League. Η Αταλάντα μέσα στην έδρα της δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της και διαθέτει στην επίθεση παίχτες για να κάνουν τη ζημιά. Οι Ρετέγκι, Λούκμαν και Ντε Κετελάερε έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο, η άμυνα των Ιταλών μπάζει νερά και φέτος έχει παραβιαστεί σε όλα τα ματς της Serie A. Η Άρσεναλ από τη φύση της παίζει με ταχύτητα και είναι επιθετική ομάδα. Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται στη Μαδρίτη, Ατλέτικο και Λειψία. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι στα πρωταθλήματά τους έχουν ξεκινήσει αήττητες και ψάχνουν εκκίνηση με το δεξί και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπροστά στο κοινό της πατάει γκάζι επιθετικά, όμως η Λειψία διαθέτει πλέον εμπειρία και ποιότητα για να βρει γκολ σε μια καυτή έδρα. Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης σε απόδοση 2.40.

Στο πρόγραμμα μαγνητίζει και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μονακό και Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Συγκεκριμένα σε 5 αγωνιστικές στη LaLiga έχει σκοράρει 17 γκολ και μετράει μόνο νίκες. Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το Euro και μετράει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 5 συμμετοχές. Ο 17χρονος ταλαντούχος επιθετικός των Καταλανών θα ταλαιπωρήσει την άμυνα της Μονακό. Anytime σκόρερ Γιαμάλ σε απόδοση 3.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα