Ρομέρο: Χαμός με τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς, μετά την ήττα από την Ρίβερ (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ρομέρο

bet365

Ο Ρομέρο, δεν άντεξε την κριτική μετά την ήττα από την Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο Μπομπονέρα και μανούριασε με οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς.

Χάρη στο τέρμα του Μανουέλ Λαντσίνι, η Ρίβερ Πλέιτ «λύγισε» την Μπόκα Τζούνιορς και πανηγύρισε τη θριαμβευτική νίκη στο πρώτο Superclasico της σεζόν στη Liga Profesional.

Οι οπαδοί της Μπόκα δεν άντεξαν την ήττα και - όπως είναι λογικό - τα... έσουραν στους παίκτες για την εικόνα τους. Ο Ρομέρο, ο οποίος είναι κι ο αρχηγός της ομάδας, δεν άντεξε και αντέδρασε. Τη στιγμή που κατέβαινε την καταπακτή για να πάει στα αποδυτήρια, γύρισε και πήγε στον οπαδό που του τα... έχωνε. Οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον συμπαίκτη τους ενώ αργότερα εξαγριώθηκε μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας με τη συμπεριφορά του Ρομέρο.

Γενικότερα, στις τάξεις της Μπόκα υπάρχει αναβρασμός για τον τερματοφύλακα της ομάδας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν να φύγει.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα