Μυθικό 50άρι για τις προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa!

Newsroom
Ροντινέι και Κωνσταντέλιας
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στη League Phase του Europa League και έχουν υψηλές βλέψεις!

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη και φιλοδοξεί να μπει με το δεξί στην ανανεωμένη διοργάνωση.
Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μοναδικές αναμνήσεις από την Πόλη και θέλει να πατήσει το κουμπί της επανάληψης. Στο μυαλό όλων υπάρχει η επική πρόκριση τον Αύγουστο του 2010 όταν ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έμεινε όρθιος (1-1) μέσα στην Πόλη και πήρε το εισιτήριο για τον όμιλο του Europa League αποκλείοντας την Φενέρμπαχτσε.

Αυτή τη φορά οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να πληγώσουν την Γαλατασαράι και με ένα θετικό αποτέλεσμα να ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο ακόμα και για απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης (θέσεις 1-8).

Μετά το ματς στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ έχει δύο εντός παιχνίδια στην καυτή Τούμπα κόντρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Βικτόρια Πλζέν, όμως το ματς στην Πόλη είναι κομβικό για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τους «16». Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα αποτελέσματα χαράζουν τον δρόμο για μεγάλες προκρίσεις.

Μοναδική προσφορά* για τη πρόκριση του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa League

Την Πέμπτη ο κάτοχος του Conference League, Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει τη Λυών στη Γαλλία. Ο λαός λέει ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και οι παίχτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φιλοδοξούν να μπουν με «χαμόγελα» στη League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την περυσινή κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας γνωρίζουν το μονοπάτι της επιτυχίας και εκτός συνόρων και γι’ αυτό το λόγο το τεχνικό επιτελείο ζήτησε απ’ όλους να ξεχάσουν την ήττα από τον Άρη στη Super League.

Στον Ολυμπιακό έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιό τους το παιχνίδι με τη Λυών, αφού γνωρίζουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία είναι ικανοί να γίνουν αφεντικό ακόμα και για απευθείας πρόκριση στους «16».

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες στη συνέχεια έχουν σαφώς πιο βατούς αντιπάλους με 4 ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Μπράγκα, Ρέιντζερς, Τβέντε, Καραμπάγκ) και 3 μακριά από το Φάληρο (Μάλμε, Στεάουα Βουκουρεστίου και Πόρτο).

Μοναδική προσφορά* για τη πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα