Μπόκα Τζούνιορς: Παραιτήθηκε ο Μαρτίνες μετά από την τρίτη διαδοχική ήττα

Μπόκα Τζούνιορς: Παραιτήθηκε ο Μαρτίνες μετά από την τρίτη διαδοχική ήττα

Άρτεμις Κλεφτάκη
diego-martinez

bet365

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ντιέγκο Μαρτίνες, μετά την ήττα της Μπόκα Τζούνιορς από την Μπελγκράνο το Σάββατο (28/09, 0-2) και συνολικά την τρίτη σερί της ομάδας.

Η Μπόκα Τζούνιορς γνώρισε την ήττα απέναντι στην Μπελγκράνο το Σάββατο (29/9, 0-2) και έμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 16 αγωνιστικές. Η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού προερχόταν από δύο διαδοχικές ήττες απέναντι σε Ρασίνγκ και Ρόβερ Πλέιτ, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνες, να παραιτείται από τα καθήκοντά του μερικές ώρες μετά.

Ο Μαρτίνες, που είχε αναλάβει χρέη προπονητή τον περασμένο Ιανουάριο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, για την απόφασή του, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την ευκαιρία που του δόθηκε στον σύλλογο.

Ο Αργεντίνος είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής και από τη χώρα μας, όπου αγωνίστηκε για μία τριετία στον Πιερικό (2007-2010), αλλά και για μία σεζόν με τη φανέλα του Διαγόρα (2010-2011).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα