Μουρίνιο: Δέχθηκε κάρτα, επειδή τοποθέτησε το λάπτοπ του μπροστά στην κάμερα του αγώνα

Newsroom
mourinho

bet365

Με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο για ακυρωθέν γκολ της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αντάλιασπορ, τοποθετώντας το λάπτοπ του με το στιγμιότυπο μπροστά στην κάμερα!

Τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο; Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Αντάλιασπορ για την 7η αγωνιστική της Super Lig και έφυγε με το «διπλό» (0-2), επιστρέφοντας στις νίκες μετά τη συντριβή από την Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο, ο Μουρίνιο ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα μετά την... ιδιαίτερη απόφαση που έλαβε στο δεύτερο ημίχρονο. Τι έκανε; Σε ακυρωθέν γκολ της ομάδας του διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή βάζοντας μπροστά από την κάμερα της live μετάδοσης το λάπτοπ του, «παγωμένο» στο στιγμιότυπο της φάσης.

Η σιωπηλή διαμαρτυρία του δεν φάνηκε να αρέσει και πολύ στον διαιτητή της αναμέτρησης που του έδειξε την κίτρινη κάρτα στο 78ο λεπτό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα