Μαρέσκα: Ο Ιταλός διαιτητής... απείλησε παίκτη στο Κουβέιτ

Newsroom
Μαρέσκα διαιτητής

bet365

Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα, καθώς τιμωρήθηκε για ένα μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη.

Σε... περιπέτειες ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έντονης διαμάχης. Ο ρέφερι φέρεται να απείλησε παίκτη της Αλ Αραμπί, με τον σύλλογο να καταγγέλει τη συμπεριφορά του.

Ο Μαρέσκα, που αντικαταστάθηκε φέτος, στο Άρης-Ολυμπιακός φέτος από τον συμπατριώτη του Λούκα Παϊρέτο, πέρυσι είχε σφυρίξει στο επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που διεκόπη με την κροτίδα στον Χουάνκαρ.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στον αγώνα της Αλ Κουβέιτ με την Αλ Αραμπί (2-0) για την Premier League του Κουβέιτ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε μια επαφή μεταξύ του Αλ Μουρσέντ και του του Maresca. Εκεί, ο Ιταλός παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι αυτή η «σύγκρουση» δεν έγινε τυχαία. Έτσι, με μια ...απειλητική φράση (Θα τα πούμε την επόμενη φορά...), έβαλε... φωτιά στο ματς και όχι μόνο.

Ο Ιταλός είπε πως ήταν αστείο, αλλά οι Κουβετιανοί τον κατήγγειλαν και η ιταλική Ομοσπονδία αποφάσισε να τον βάλει στον πάγο. Άλλωστε, θέλει να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με την ομοσπονδία του Κουβέιτ. Παράλληλα, ο Μαρέσκα ήταν απόψε 4ος στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Ντανιέλε Ντοβέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα