Η ΜΚ Ντονς τίμησε τον Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή και λουλούδια στη μνήμη του

Newsroom
baldock_MK_Dons

bet365

Τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ τίμησε η πρώτη του ομάδα, Μίλτον Κέινς Ντονς, πριν την αναμέτρησή της με την Πορτ Βέιλ, τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

Ο ξαφνικός χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου, με την Μίλτον Κέινς Ντονς, την ομάδα που ο αδικοχαμένος Μπάλντοκ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, να τιμάει με τη σειρά της τη μνήμη του.

Πριν από τη σημερινή αναμέτρηση με την Πορτ Βέιλ για τη League Two. Η ΜΚ Ντονς τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της κρατώντας ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα του αγώνα στο «Stadium MK» με τα μάτριξ να δείχνουν τον Μπάλντοκ από τον καιρό που αγωνιζόταν στην ομάδα, ενώ οι παίκτες αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

«Τζόρτζι Μπάλντοκ, είναι ένας από εμάς», τραγούδησαν οι φίλαθλοι της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ έξω από το γήπεδο άφησαν λουλούδια και φανέλες του ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

 

Ο Μπάλντοκ είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της ΜΚ Ντονς σε 125 ματς, στα οποία μέτρησε δύο γκολ και οκτώ ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα