Ίντερ Μαϊάμι: «Θα αγωνιστεί ως καλεσμένη της FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Άρτεμις Κλεφτάκη
messi suarez inter miami

bet365

Σύμφωνα με τη «Marca», η FIFA θα καλέσει σύντομα την Ίντερ Μαϊάμι ως... καλεσμένη του ανανεωμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα γίνει το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων έχει διχάσει την ποδοσφαιρική κοινότητα, με τη FIFA πάντως να μην... χαμπαριάζει τίποτα και κανέναν.

Κι αυτό, καθώς σύμφωνα με την ισπανική «Marca», η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ετοιμάζεται να στείλει επίσημη πρόσκληση στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, ώστε να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2025 στις ΗΠΑ, ως καλεσμένη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Marca», η FIFA δεν έχει διευκρινίσει με ποια κριτήρια θα γίνει η εν λόγω πρόσκληση, με το πιο πιθανό σενάριο να τη θέλει καλεσμένη ως πρωταθλήτρια του MLS, χωρίς η FIFA να περιμένει τον... πραγματικό πρωταθλητή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα