Συγκίνηση για Μπάλντοκ στο Λιντς - Σέφιλντ: Ενός λεπτού σιγή, χειροκρότημα και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του (vid)

Άρτεμις Κλεφτάκη
baldock

bet365

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στο «Έλαντ Ρόουντ» πριν την αναμέτρηση της Λιντς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους φιλάθλους των Λεπίδων να φωνάζουν το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ και εκείνους των γηπεδούχων να χειροκροτούν στη μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και των οπαδών της, στην ομάδα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας που κόπηκε τόσο ξαφνικά στις 9 Οκτωβρίου.

Ο τραγικός θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή είχε σκορπίσει τη θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τη μνήμη του αδικοχαμένου Μπάλντοκ να τιμάται ουκ ολίγες φορές στο Νησί, από πρώην του ομάδες και όχι μόνο.

Έτσι συνέβη και στην αποψινή αναμέτρηση της Σέφιλντ με τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» για την 10η αγωνιστική της Championship, στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση των Λεπίδων μετά τη διακοπή για το Nations League και τον τραγικό χαμό του Μπάλντοκ.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από τη σέντρα στο ματς, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή, όσο οι φίλαθλοι της Σέφιλντ φώναζαν το όνομα του Μπάλντοκ ενώ εκείνοι της Λιντς χειροκροτούσαν. Οι εκπρόσωποι και των δύο συλλόγων, οι Αμπαντού και Ρόμπινσον, κατέθεσαν στεφάνια στο χορτάρι, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής. Πολλές ελληνικές σημαίες έκαναν την εμφάνισή τους στις εξέδρες του γηπέδου.

 

Μάλιστα, η Σέφιλντ θα τιμήσει τη μνήμη του πρώην της ποδοσφαιριστή το επόμενο Σάββατο στο «Μπράμαλ Λέιν», μέσα στο άλλοτε ποδοσφαιρικό «σπίτι» του Μπάλντοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα