Η συγκινητική αφιέρωση του Ρόμπινσον στον Μπάλντοκ: «Σε αγαπώ αδερφέ»

Newsroom
robinson_baldock

bet365

Η Κάρντιφ συνέτριψε την Πλίμουθ με 5-0 (19/10), αλλά η στιγμή του παιχνιδιού ήταν αυτή στο 75ο λεπτό, όταν ο Κάλουμ Ρόμπινσον αφιέρωσε το γκολ του στη μνήμη του πρώην συμπαίκτη και καλού του φίλου, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Συγκινητική ήταν η αφιέρωση του Κάλουμ Ρόμπινσον στον πρώην του συμπαίκτη στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον οποίο υπήρξαν επίσης καλοί φίλοι.

Στην αναμέτρηση της Κάρντιφ, που αγωνίζεται πλέον ο Ρόμπινσον μαζί με τους Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα, με την Πλίμουθ για την 10η αγωνιστική της Championship, ο Ρόμπινσον πέτυχε το τέταρτο τέρμα των Ουαλών και το αφιέρωσε στον Μπάλντοκ που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

«Σε αγαπώ αδερφέ», έγραφε η τυπωμένη στη φανέλα του αφιέρωση συνοδευόμενη από τα αρχικά του ονόματος του Μπάλντοκ, με τον οποίο είχαν αγωνιστεί μαζί σε 16 περιπτώσεις με τις Λεπίδες.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο ΜάκΑτι την προηγούμενη εβδομάδα, σε ματς της Αγγλίας Κ21.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα