Φινάλε αγωνιστικής με φουλ θέαμα στο 16.00!

Newsroom
Robert Lewandowski 400
Champions League πράξη τρίτη στην League Phase με τα ντέρμπι να είναι πολλά και να μαγνητίζουν και την Τετάρτη (23/10).

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης φιλοξενεί το μεγάλο ματς της βραδιάς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν (22:00), ένα από τα πλέον παραδοσιακά ζευγάρια της διοργάνωσης.

Σε 15 μεταξύ τους παιχνίδια οι Βαυαροί έχουν τη μερίδα του λέοντος με 11 νίκες, έναντι 2 της Μπάρτσα και μάλιστα στον πάγκο της Μπάγερν στο ιστορικό 8-2 του 2020 βρισκόταν ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος αυτή τη φορά επιστρέφει στο Μόναχο ως προπονητής των Καταλανών.

Οι πρωτοπόροι σε Bundesliga και La Liga αντίστοιχα έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στη League Phase και θέλουν «τρίποντο» για να μείνουν σε τροχιά οκτάδας. Αμφότεροι αναμένεται να είναι προσεκτικοί για να μην αιφνιδιαστούν και η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι σε απόδοση 2.55.

Στην «RB Arena» της Λειψίας η ομώνυμη ομάδα περιμένει τη Λίβερπουλ (22:00) με στόχο να την αναγκάσει στην πρώτη απώλεια βαθμών στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε τα πάει εξαιρετικά στην Bundesliga όπου ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπάγερν, αλλά στα «αστέρια» ψάχνει ακόμα τους πρώτους βαθμούς έχοντας δύο ήττες και μάλιστα με εις βάρος της ανατροπή, στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο (2-1) και στη Λειψία από την Γιουβέντους (2-3).

Οι «κόκκινοι» του Άρνε Σλοτ συνεχίζουν απτόητοι στην κορυφή της Premier League και στοχεύουν στο 3/3 αλλά και να μείνουν αήττητοι για 13 η σερί επίσκεψη στη Γερμανία, όπου μετρούν 9 νίκες και 3 ισοπαλίες μετά την τελευταία τους ήττα, από τη Λεβερκούζεν πριν από 22 χρόνια.

Οι γηπεδούχοι είναι σκληρό καρύδι και σκοράρουν σταθερά, ώστε το παιχνίδι να ανοίξει.

Τo Over 3.5 γκολ είναι στο 2.20.

Στο «Da Luz» η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Φέγενορντ (22:00) σε μια μονομαχία με μνήμες άλλων δεκαετιών.

Η παρέα του Βαγγέλη Παυλίδη έχει το απόλυτο με 2/2 νίκες συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού 4-0 επί της Ατλέτικο, ενώ η ολλανδική ομάδα έκανε σεφτέ χάρη στο «διπλό» επί της Χιρόνα (2-3) ενώ έχει δεχθεί γκολ σε 10/11 επίσημα παιχνίδια της, την ώρα που η Μπενφίκα έχει κρατήσει το μηδέν σε 6/10 παιχνίδια της. Το 3/3 των Λουζιτανών χωρίς να δεχθούν γκολ στο 2.85.

O συνδυασμός των 3 επιλογών σε απόδοση 16.00!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα