Μαντσίνι: Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

Μαντσίνι: Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

Μάρθα Χωριανοπούλου
Μαντσίνι: Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι πλέον προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές.

Από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί παρελθόν από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος είχε υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο μέχρι το 2027, αποχώρησε ύστερα από μόλις 18 αγώνες σε λιγότερο από έναν χρόνο. Οι τελευταίοι δύο αγώνες της ομάδας, μια ισοπαλία με το Μπαχρέιν (0-0) και μια ήττα από την Ιαπωνία (0-2) στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, έθεσαν σε κίνδυνο την πρόκριση της Σαουδικής Αραβίας και οδήγησαν σε αυτό το «διαζύγιο».

Η αποχώρηση του Μαντσίνι από το τιμόνι της ομάδας ήταν συναινετική, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας να έχει βγει στην αγορά και να αναζητά ήδη τον διάδοχό του. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν «φλερτάρει» με την προοπτική να αναλάβει την ομάδα, καθώς παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα