Νίκος Βέργος: Σκόραρε για τη Μέλμπουρν Βίκτορι κι έφτασε τα τρία γκολ σε πέντε εμφανίσεις! (vid)

Newsroom
βεργοσ μελμπουρν

bet365

Ο Νίκος Βέργος ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Μέλμπουρν Βίκτορι στο ντέρμπι απέναντι στη Μέλμπουρν Σίτι (26/10,1-3), με τον 28χρονο σέντερ φορ να βρίσκει δίχτυα στα πρώτα 13 λεπτά της αναμέτρησης.

Λίγους μήνες μετά τη μετακόμισή του στην Αυστραλία για τη Μέλμπουρν Βίκτορι, ο Νίκος Βέργος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και να έχει αναλάβει την υπόθεση σκοράρισμα.

Ο 28χρονος επιθετικός μπήκε... φορτσάτος στην αναμέτρηση απέναντι στη Μέλμπουρν Σίτι, για την A-League και σκόραρε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Στο 11ο λεπτό βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την εστία των αντιπάλων και με ένα πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Ο Βέργος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πέντε εμφανίσεις με την Μέλμπουρν Βίκτορι κι έχει ήδη βρει τρεις φορές δίχτυα, μοιράζοντας παράλληλα δύο ασίστ.

Δείτε το γκολ του Έλληνα παίκτη:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα