Χωρίς Τσιγκρίνσκι στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Χωρίς Τσιγκρίνσκι στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

bet365

Ο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και η απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/1) είναι δεδομένη.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Μοράις είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, εκτός από τον Τσιγκρίνσκι που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ υποβλήθηκε και σε νέα θεραπεία. Ο Ουκρανός εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο και και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα επειδή αισθάνεται σφιχτό τον προσαγωγό του.

Έτσι η απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (15/1, 19:30) είναι πλέον δεδομένη. Θυμίζουμε εκτός για το συγκεκριμένο ματς είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κοινώς η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο με μόλις δυο διαθέσιμα στόπερ (Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο).

Η προετοιμασία για το ματς με τους «πράσινους» θα συνεχιστεί αύριο (13/1) με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Ηλίας Βουρας, του οποίου η γυναίκα γέννησε τα ξημερώματα ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο παίκτης έστειλε γλυκά και όλοι οι συμπαίκτες του, του έστειλαν τις ευχές τους.

Επίσης, με αφορμή τη νέα χρονιά που μπήκε πριν από λίγες μέρες, τελέστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ αγιασμός από τον πάτερ Γεώργιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα