Τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ (pics)

bet365

Δείτε τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ο Τάσος Παπαπέτρου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν ανησυχούν οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά την λήξη του ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, υπήρξε μία ασυνήθιστη άσκηση βίας των ΜΑΤ πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ, με τον φροντιστή Δημήτρη Καραπιπέρη να τραυματίζεται σοβαρά.

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Παπαπέτρου κάνει λόγο για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άντρες χωρίς διακριτικά. Αυτό το γεγονός δεν ανησυχεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που κάνουν λόγο για «καθαρό φύλλο αγώνα», μιας και αυτό βάσει των όσων λένε στο Λιμάνι δεν είναι επιβαρυντικό. Το αντίθετο μάλιστα.

Αυτήν την στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας, αφήνουν πίσω τους την ήττα, αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά των Αρχών για τα όσα συνέβησαν στη φυσούνα και φυσικά θα ρίξουν το βάρος τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, μιας κι η υπόθεση «πρόκριση» δεν έχει χαθεί ακόμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα