Χιμένεθ: «Υπάρχουν απαιτήσεις, να ανταποκριθούμε»

Χιμένεθ: «Υπάρχουν απαιτήσεις, να ανταποκριθούμε»

Χιμένεθ: «Υπάρχουν απαιτήσεις, να ανταποκριθούμε»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν σαφής μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ και γενικά της έναρξης των πλέι οφ.

Η εβδομάδα που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη για την Ενωση σε ψυχολογικό επίπεδο μετά την απώλεια του κυπέλλου, με τον τρόπο μάλιστα που έγινε αυτό. Παρ' όλα αυτά, η... ζωή και η σεζόν δεν τελειώνει εδώ και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Χιμένεθ, ο οποίος φρόντισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στους παίκτες του. Και βασικά τους ξεκαθάρισε ότι κάθε ματς θα είναι τελικός και σε κάθε ματς οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν ώστε να πετύχουν τον στόχος τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης σε αυτή τη διαδικασία.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Δεν θέλω να σκεφτείτε καν ότι επειδή φτάνουμε στο τέλος της σεζόν τα παιχνίδια χαλαρώνουν. Το αντίθετο. Αυτά τα ματς θα έχουν πολύ μεγάλη ένταση, θα είναι πολύ ανταγωνιστικά και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο στόχος μας είναι η 1η θέση και για να το πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ματς», είπε στους παίκτες του ο Χιμένεθ στην προπόνηση της Παρασκευής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα